úterý 4. března 2014

,,Veselé Vánoce"


Psané na přání :)
****************************
Vánoce jsou za dveřmi. Předvánoční nákupy vrcholí a Elena neví, co koupit Damonovi. Caroline koupila plyšovou veverku, Stefanovi plyšového králíčka, Bonnie cínový kotlík, Jeremymu PC hru a Mattovi lístek na koncert jeho oblíbené skupiny v New Yorku. S výběrem dárků byla Elena spokojená, ale pro Damona ještě nic neměla a to ji začínalo dohánět k šílenství.

Plyšák? Ne! Košile? Ne! Hru? Ne! Kravatu? Samozřejmě ne! Tolik to Elenu dohánělo k zoufalství.

Když Elena procházela kolem obchodu s tričky, ji jedno zaujalo. Bylo to černé triko s bílým nápisem:

HI! BIRD.

Elena si hned vzpomněla, jak to jednou řekla havranovi na hřbitově, který ji pořád sledoval. Havran je Damon, Damon je Damon a může mu to tričko k vánocům koupit.

Vešla do obchodu s tím, že si za pár minut už starosti s vánočními dárky nebude muset dělat.

Když o chvíli později vycházela z obchodu, držela v ruce tašku s tím černým tričkem a byla na sebe pyšná, že dokázala vybrat tak skvělý dárek.

***

Ve vánoční den navečer dorazí Elena do Salvatorovic penzionu, aby mohla Stefanovi a Damonovi předat své dárky. V obývacím pokoji najde Stefana, jak se dívá na nějaký, pochybně vypadající pořad. Jakmile Stefan uslyší Elenu,vyskočí ze křesla a ze skříňky vyndá úhledně vypadající dáreček. Elena se Stefanem si předají dárky a popřejí hezké svátky.

,,Stefane, kde je vlastně Damon?‘‘ Zeptá se Elena.

,,Myslím, že je ve svém pokoji.‘‘ Odpoví Stefan a Elena se tam vydá.

Když Elena zaklepe na dveře, nikdo se z pokoje neozve, ale jsou zevnitř slyšet nějaké zvuky, které Elena nedokáže pořádně určit. Opatrně nakoukne do Damonova pokoje a vidí, že tam jikdo není, i zvuky už ustaly. Vkročí tedy do pokoje a zamíří ke stolu, přetékajícího všemožnými papíry.

Elena najednou uslyší zasvištění vzduchu a řekne:

,,Jsi za mnou, že ano Damone.‘‘

,,Ano.‘‘ Odpoví jí Damon za jejími zády a Elena se k němu otočí. Jakmile Elena pohlédne do Damonových modrých očí, hned se v nich začne utápět. Damon ji políbí a Elena mu polibek hned oplatí. Když se odtáhnou, oběma září oči štěstím.

,,Veselé Vánoce.‘‘ Řekne Elena.

,,Veselé Vánoce i tobě.‘‘ Odpoví Damon a Elenu znovu políbí.
 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý komentář :)